Spinnergy  – Custom spinningbike revisie

Spinningbike huren

Wilt u een spinningbike huren? Dan bent u bij Spinnergy aan het juiste adres. Bij ons kunt u spinningfietsen huren voor uw bedrijf of als particulier. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het onderhouden van spinningbikes. Dus mocht er iets aan de hand zijn met uw spinningfiets, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Neem nu contact met ons op

Spinningbike huren

Spinning lijkt op fietsen, maar toch is er een groot verschil. Met spinning kunt u tijdens het fietsen uw benen niet stil houden. U moet dus blijven doortrappen, ook als u niet meer kunt: dat is de kracht van spinning. Dit zorgt voor een snelle conditieverbetering en een intensieve training. Een spinningbike huren kan erg handig zijn wanneer u weinig tijd heeft om te sporten, maar toch fanatiek aan de slag wilt. Spinning is een erg effectieve manier van sporten en om vet te verbranden. Door intervallen te doen worden uw hart en spieren getraind, waardoor u zich al snel fitter voelt.

Spinningbike huren bij Spinnergy

Spinning is een training die vooral gericht is op hart en vaten. Het is hard werken, maar u bouwt er een enorm uithoudingsvermogen mee op. Een spinningbike huren bij Spinnergy zorgt voor een sterk hart, een goede bloedsomloop en het vergroot uw longinhoud. Een spinningbike huren bij Spinnergy heeft meerdere voordelen:

Naast bovengenoemde voordelen is het natuurlijk ook erg prettig dat u kunt trainen wanneer u dat wilt. U kunt uw eigen tempo bepalen en bent niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

Keuze uit diverse merken

U heeft bij ons de keuze uit verschillende merken, zoals Schwinn, Star-trac en Lemond Revmaster. Al deze merken kunnen bovendien totaal naar uw wens gereviseerd worden. Wij verzorgen al onze reparaties en aanpassingen in eigen huis, zodat wij aan al uw wensen kunnen voldoen. We kunnen u tevens een totaalpakket aanbieden, omdat wij de garantie ook in eigen beheer hebben.

Spinningbike huren met serviceovereenkomst

Wij staan bekend om onze goede service. Dit komt bij ons altijd op de eerste plaats. Bij ons heeft u bovendien de mogelijkheid om een serviceovereenkomst af te sluiten. U bepaalt dan zelf hoeveel keer per jaar er een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd aan uw fiets. Dit is zowel voor bedrijven als consumenten mogelijk. Als bedrijf wilt u natuurlijk dat uw klanten veilig gebruikmaken van de spinningbikes. Met een serviceovereenkomst van Spinnergy verhoogt u deze veiligheid en wordt de levensduur van uw fietsen verlengd.

Offerte aanvragen

Wilt u ook een betere conditie en een goed uithoudingsvermogen? Ga dan nu uw spinningbike huren bij Spinnergy. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Heeft u nog vragen? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht.

Spinnergy custom spinningbike revisie