Spinnergy  – Custom spinningbike revisie

Lemond Revmaster

De Lemond Revmaster is een spinningfiets die perfect is voor intensief thuisgebruik. Ook is deze fiets erg geschikt voor professionele doeleinden, zoals voor fitnesscentra, bedrijven en hotels. Lemond Revmaster staat bekend om de kwaliteit en duurzaamheid, terwijl de fiets toch nog betaalbaar is.

Neem nu contact met ons op

Lemond Revmaster

De Lemond Revmaster heeft de volgende kenmerken:

  • Soepel
  • Stil
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaam

De Lemond Revmaster voorziet u van een uitstekende training. Daarnaast is het een genot om op deze fiets te zitten door de uitgebreide verstelmogelijkheden. Hij maakt gebruik van een soepele snaar in plaats van een ketting. Dit resulteert in een soepel en stille training. De weerstandsknop is ook eenvoudig te verstellen. U kunt de knop draaien om de weerstand van uw training te verhogen of te verlagen. Door op de knop te drukken activeert u snel en veilig het remsysteem. Trainingen van elk niveau zijn mogelijk, omdat de knop zo is gemaakt dat microverstellingen mogelijk zijn.

Specificaties Lemond Revmaster

Het nieuwste toestel van Lemond Revmaster is de Greg Lemond Revmaster Pro. Deze is voorzien van enkele verbeteringen ten opzichte van het vorige model. De crank is nog smaller gemaakt, wat zorgt voor een optimaal comfort tijdens de training. Hierdoor wordt tevens de geometrie van een goede racefiets nog beter nagemaakt. Het zadel en het stuur zijn voorzien van een nieuwe verstelmogelijkheid, zodat u dit individueel kunt aanpassen. Dit kan ervoor zorgen dat u meer dan ooit een beroep doet op uw spieren. Het is mogelijk om zowel rechtop te zitten als voorover gebogen. Deze spinningfiets kan zelfs op vier verschillende manier worden ingesteld.

Lemond Revmaster kopen bij Spinnergy

Bij Spinnergy koopt u altijd spinningfietsen van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Mocht het toch gebeuren dat uw fitnesstoestel stopt met functioneren, dan zullen wij deze repareren. Bij het reviseren vervangen wij alle aan slijtage onderhevige onderdelen. Wilt u er een nieuwe laklaag op hebben? U kunt dit zelf bepalen,  want alles is mogelijk op het gebied van kleuren en bestickering. Is er een storing in uw fietsen? Dan zullen wij dit altijd binnen 24 uur proberen te oplossen. We proberen uw spinningfietsen te repareren of u krijgt een gratis leenfiets.

Voordelen van Spinnergy

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het onderhouden van spinningfietsen. Daarnaast staan wij erom bekend dat we servicegericht zijn. Wij hebben de service en garantie in eigen beheer en daardoor kunnen wij u een compleet verzorgd totaalpakket aanbieden. We verzorgen al het onderhoud in eigen huis, zodat we kunnen werken met aantrekkelijke prijzen. Wij inventariseren graag uw wensen, zodat u helemaal tevreden bent. U kunt bij ons terecht als u een bedrijf heeft of als u meerdere spinningfietsen van Lemond Revmaster nodig heeft voor uw sportschool. Ook wanneer u op zoek bent naar een spinningbike voor in thuis, staan wij voor u klaar. Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden.

Spinnergy custom spinningbike revisie