Spinnergy  – Custom spinningbike revisie

Onderhoud

Spinnergy kan voor u het onderhoud uitvoeren aan elk type en merk spinningfiets. Het onderhoud kan preventief, door middel van een onderhoudscontract, of u kunt een beroep op ons doen als u het uitkomt.

Zijn er storingen aan de fietsen die direct opgelost dienen te worden,denk aan de nodige fietsen die gereserveerd zijn voor een marathon, dan doet Spinnergy er alles aan om een storing binnen 1 dag op te lossen. Dit kan d.m.v. reparatie van de spinningfiets of het plaatsen van een (tijdelijke)ruilfiets (gratis binnen een garantieperiode).

Spinnergy biedt u de mogelijkheid tot het aangaan van een service-overeenkomst. Zo’n overeenkomst houdt in dat we een preventief bezoek, 2, 3 of 4 keer per jaar inplannen waarin alle spinningfietsen worden nagelopen, gesteld en gesmeerd. Daarnaast worden ze gecontroleerd op de zwakke punten.

Dit verhoogt niet alleen de veiligheid van het gebruik van de spinningfietsen, maar verlengt ook de levensduur. Denk bijvoorbeeld eens aan een ketting die niet wordt gesteld en gesmeerd of pedalen waarbij de lagers kapot zijn en er breekt een pedaal af tijdens een les waarbij de berijder zichzelf verwond. Dit soort gebreken kunnen voortijdig worden gesignaleerd en worden opgelost zodat de clubleden altijd met plezier van de groepslessen gebruik maakt. Er zijn zo nog talloze voorbeelden te noemen van dingen die mis kunnen gaan bij het slecht of niet onderhouden van uw spinningfietsen.

De kosten van een overeenkomst hangen af van het aantal, merk en soort spinningfietsen dat u heeft.

Voor meer informatie neem dan contact met ons op.

 

DSC00686

Spinnergy custom spinningbike revisie